Review

Тънката граница от Аня Сноу и Скарклет Уайт


Автори: Аня Сноу и Скарлет Уайт

Нощта е най-тъмна преди зазоряване…

Така започва историята на двама души. Те имат основателни причини да се мразят и да искат смъртта на другия, но са принудени да бъдат съпрузи…

И отново бе светлина…

Така завършва една история, започнала от бездната на ада и превърнала се в приказка за щастие…

Ще започна с това, че това е едно доста малко книжле. Само 127 странички, но в тези страници е поместена една невероятна история. А формата на книжката е доста мъничък. Буквално е джобен формат. Разбирайте, може да се побере в едната ви отворена длан. Но размера не е от значение. Важно е съдържанието.

И така. Нека ви запозная с Крис водачът на глутница върколаци, който с цената на всичко иска и успява да направи друга глутница част от своята. Тук на сцената се появява Катрин, съпругата на победеният Алфа. Жената, която ще се превърне в трофей за победителя. Но защо Крис ги е нападнал? Какво иска от глутницата й? Защо иска да разруши живота й? Тези въпроси тормозят мисълта й.  Но как да очакваме една жена да обикне мъжа, който току що е отнел живота на съпруга й? Няма никакъв начин. Или поне в началото това би си помислил всеки, защото единственото, което Катрин изпитва към Крис, новия Алфа е чиста омраза. В началото Крис ни оставя с впечатление, че е пълен задник. Катрин се съгласява да стане негова само, за да спаси сестра си и глутницата си. Това поражда състрадателни чувства. Готовността й да жертва собственото си щастие, за да може тези които обича и за които я е грижа да са добре е наистина може да докосне всяко сърце. В книгата ставаме свидетели на една доста бурна връзка между Катрин и Крис. Но това не е всичко. На фона на тази бурна връзка между двама души пред нас се разкрива и още една връзка. Тази на сестрата на Катрин и Бетата на глутницата. Това което ме накара да искам да отида там и да набуча главата на Крис в калта бе, че той се държи ужасно с Катрин, особено когато я заплашва, че би сложил сестра й в програмата за разплод. Самия факт, че изобщо не го е грижа е много изнервящ. Какво стана с рицарите и мъжкото благородство? Май са пропуснали едно поколение и са прескочили Крис. Хората казват, че границата между любовта и омразата е много тънка и човек не винаги усеща кога я е пресякъл. На това ставаме и свидетели в тази невероятна книжка. Към края на произведението не можем да не отбележим промяната, която е настъпила у Крис. От истински задник, той се превръща в рицаря, която всяка жена би искала за съпруг. Нищо не може да промени един мъж повече от новината, че ще става баща и това е показно за Крис, който от момента в който научава прекрасната новина започва да се държи по корено различен начин с Катрин.  Може би един от любимите ми герои тук не бяха главните. Е, не всички главни де. Катрин ми стана една от любимите, но след нея се нареждат Омегата и Бетата. Докато човек чете книжката може да си помисли, че Бетата е като ходещата съвест на своята Алфа. Но от цялата история, това което ми хареса най – много е това, че имаше щастлив край.

Оценка

5/5

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s